La Plataforma, als mitjans

La Plataforma 100xCent Vilafranca ja fa temps que camina, però des que va fer públic el seu manifest, el passat divendres 29 d’abril, ha agafat embranzida. Des del dia de la seva presentació oficial, la Plataforma ha sigut notícia als mitjans de comunicació penedesencs.

A continuació, un recull del que s’ha escrit – i dit – fins ara:

“Ens centrarem a construir la #Vilafranca que ens agradaria tenir”, diu Jordi Llavina, membre de l’entitat, “La Vila té un alt potencial del qual no està traient profit”, El 3 de vuit, 29/4/2022

“Un grup de persones de Vilafranca ha creat una plataforma ciutadana que, sota el nom 100xCent Vilafranca, vol propiciar un debat obert i permanent sobre el futur de la vila”, RTV Vilafranca, 29/4/2022

“100xCent Vilafranca organitzarà debats sobre temàtiques claus per al futur de la ciutat que serviran de punt de trobada de totes les persones que vulguin aportar la seva opinió”, La Fura, 29/4/2022

“Els i les membres de la plataforma provenen de tradicions i trajectòries diverses i plurals, i són, totes elles, persones implicades en la vida associativa, cívica, cultural i dinàmica de Vilafranca”, El Cargol, 29/4/2022

“La plataforma tractarà temes com els reptes de la ciutat fins el 2050, la projecció de la marca Vilafranca o la qualitat de vida a la ciutat”, Eix Diari, 01/5/2022.