Neix la Plataforma ciutadana 100 x Cent Vilafranca

Raimon Gusi, Teresa Terrades, Joan Solé Bordes i Glòria Valeri entre els impulsors de la plataforma de suport a Pere Sàbat com a alcalde.

Un grup de persones de Vilafranca del Penedès ha creat una plataforma ciutadana que, sota el nom 100xCent Vilafranca, vol propiciar un debat obert i permanent sobre el futur de la vila.

El tret de sortida de 100xCent Vilafranca és la publicació d’un manifest que es pot llegir al web www.100percentvilafranca.cat i que presenta els ideals i objectius de la plataforma. L’essència d’aquest manifest és evidenciar la necessitat i la urgència d’iniciar una nova etapa a Vilafranca, amb un nou lideratge i unes noves idees que permetin donar resposta als reptes que actualment afronta la ciutat. En aquest sentit, 100xCent Vilafranca fa una aposta clara per la candidatura a l’alcaldia de Pere Sàbat i Lluverol.

Entre d’altres accions, 100xCent Vilafranca organitzarà periòdicament debats sobre temàtiques claus per al futur de la ciutat. Aquests debats serviran de punt de trobada de totes aquelles persones que vulguin aportar la seva opinió i sumar per construir, conjuntament, el pla d’acció per aquesta nova etapa. Aquestes trobades confluiran amb un document de conclusions que vol ser l’aportació de la plataforma al debat sobre el futur de Vilafranca. Es tractaran temes com els reptes de la ciutat fins el 2050, la projecció de la marca Vilafranca o la qualitat de vida a la ciutat.

Els i les membres de la plataforma provenen de tradicions i trajectòries diverses i plurals, i són, totes elles, persones implicades en la vida associativa, cívica, cultural i dinàmica de Vilafranca. Una diversitat i transversalitat que posa de manifest l’objectiu de sumar per posar Vilafranca al centre davant el moment clau que viu la ciutat i l’aposta perquè la candidatura que encapçala Pere Sàbat lideri la nova etapa de la capital penedesenca.

Els impulsors de 100xCent Vilafranca són Teresa Terrades, Ahmed Benallal, Laia Bieri, Raimon Gusi, Eric Senabre, Juanita Zavaleta, Fèlix Díaz-Prieto, Mònica Ramoneda, Joan Solé Bordes, Joan Cuscó, Ramon Vilomara, Glòria Valeri, Joan Saumell, David Serrano, Quim Vazquez, Ció Jover, David Cabezas, Enric Tomàs, Jordi Llavina, Oriol Udina i Xavier Vallès.

100xCent Vilafranca neix amb l’objectiu de sumar i aviat tothom qui ho desitgi es podrà adherir a la Plataforma a través del seu web.