Continuem sumant suports

Toni Peñafiel, Roser Rios, Andreu Caralt, Antonio Fernández, Bo Senabre i Helena Canela, entre les noves adhesions

Des que el mes d’abril un grup de persones de Vilafranca del Penedès va crear la Plataforma ciutadana 100xCent Vilafranca, que aquesta no ha parat de créixer. Fent-se seus els objectius de propiciar un debat obert i permanent sobre el futur de la vila, així com posar de manifest la necessitat d’un nou lideratge que doni resposta real als reptes que actualment afronta la ciutat, vàries persones més han signat el manifest i s’han adherit a la plataforma.

Es tracta de Toni Peñafiel Harvàs, Montse Julià Torné, Andreu Caralt Fort, Bo Senabre Juncosa, Lucía Soler Bernal, Denis Sainz Guendouz, Liliana Zuluaga Ospina, Antonio Fernandez Pradal, Alba Vique Gumà, Roser Rios Rallé, Lluc Sanchez-Granados Vallvé, Eva Valle Rebollo, Faust Sànchez Vallès, Unai Peña Pérez, Natalie Antuanet Arévalo Gutiérrez, Isabel Palacio Olivera, Neus Montserrat Montcusí, Raimon Soler Becerro, Alba Còrdoba Garrido, Pere Domingo Planes, Carme Martínez Serret i Helena Canela Artís.
Persones, totes elles, implicades d’una o altra manera en la vida associativa, cívica i cultural de Vilafranca que, sumades al grup impulsor, conformen una Plataforma ciutadana diversa i transversal.

‘Cal recuperar la proximitat amb la ciutadania’
“S’ha perdut la proximitat amb la ciutadania i, en una ciutat de la nostra mida, aquesta proximitat és factible i desitjable” – afirma Andreu Caralt, sindicalista responsable de la Federació de Pensionistes i Jubilats de CCOO de l’Alt Penedès, i expresident de l’Associació de Veïns de La Girada – “Deixar a les persones de banda i no tenir una planificació estratègica de ciutat és un camí directe cap a fallar l’objectiu. És per això que he decidit apostar per en Pere Sàbat i la seva estratègia, i entrar a formar part de la Plataforma 100 x cent Vilafranca”.

Superada la fase de consolidació i organització interna, la Plataforma ja ha iniciat la seva ronda de debats sobre temàtiques claus per al futur de la ciutat. Les conclusions de cada una d’aquestes sessions participatives es recopilaran en un document que s’entregarà a l’alcaldable Pere Sàbat.

100xCent Vilafranca neix amb l’objectiu de sumar i tothom qui ho desitgi es pot adherir a la Plataforma, posant-s’hi en contacte a través del seu web.