100 x Cent Vilafranca suma més noms

Des que el passat mes d’abril un grup de persones de Vilafranca del Penedès va crear la Plataforma ciutadana 100xCent Vilafranca, que aquesta no ha parat de créixer. Fent-se seus els objectius de propiciar un debat obert i permanent sobre el futur de la vila, així com posar de manifest la necessitat d’un nou lideratge que doni resposta real als reptes que actualment afronta la ciutat, deu persones més han signat el manifest i s’han adherit a la plataforma.

Es tracta de Roser Ríos Rallé, Eva Valle Rebollo, Raimon Soler Becerro, Unai Peña Pérez, Pere Domingo Planes, Neus Montserrat Montcusí, Denis Sainz Guendouz, Alba Còrdoba Garrido, Lucía Soler Bernal i Liliana Zuluaga Ospina. Persones, totes elles, implicades d’una o altra manera en la vida associativa, cívica i cultural de Vilafranca que, sumades al grup impulsor, conformen una Plataforma ciutadana diversa i transversal.

Primeres reunions de treball per assentar les bases
La Plataforma 100xCent Vilafranca ja s’ha reunit en vàries ocasions. S’han plantejat les principals línies de treball i s’ha consensuat un calendari d’accions que contempla, entre d’altres esdeveniments, la organització de debats oberts sobre els principals reptes de la Vilafranca de la propera dècada.

“La plataforma és un espai de trobada de totes aquelles vilafranquines i vilafranquins que creuen que cal un canvi a l’alcaldia de Vilafranca i una renovació de l’equip de govern” – explica el psicòleg vilafranquí Xavi Vallès, president de la Cooperativa Nou Verd i membre de 100perCent Vilafranca – “Volem sumar i avançar cap al futur, i creiem que la candidatura de Pere Sàbat planteja un projecte guanyador, basat en una política de proximitat i focalitza els esforços en les necessitats reals de les persones que viuen a la nostra vila”.

100xCent Vilafranca neix amb l’objectiu de sumar i tothom qui ho desitgi es pot adherir a la Plataforma, només cal posar-s’hi en contacte a través del correu electrònic.